dijous, 15 de setembre del 2016

Dijous 15 de setembre

Foto: teatrebarcelona.com
Començarem l'edició d'aquest dijous, ja a meitat de mes, amb la visita mensual que ens fa Oriol Contreras responsable de l'OMIC (l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor). Amb ell avui parlem de les jornades de mediació que es porten a terme a Vilassar demà i dissabte, i en les que el mateix Contreras hi farà una ponència.

Repassarem l'actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l'agenda d'activitats, els temps, les notícies destacades, escoltarem la música del record etc.

A les 10.30h passa per la ràdio Genoveva Llorca, dinamitzadora de Vilassar Comerç, que ens parlarà de la IV Nit de Comerç, que arriba a Vilassar el proper dissabte, organitzat per Vilassar Comerç i la col·laboració de l'Ajuntament.

A les 11h passen per la ràdio diversos convidats del Circ Raluy, que des d'avui i fins el 25 de setembre han instal·lat la carpa del mític circ al costat del camp de futbol.

A les 11.30h parlem de teatre amb Joana Hernández, amb les estrenes, recomanacions i cartellera. El convidat d'aquets setmana és l'actor Jordi Díaz, que torna amb l'obra "Els homes són de Mart i les dones de Venus" al Club Capitol.

A les 12h la arriba una nova entrega del "Parlant de sexe" amb MirexBlood que estrena temporada. Ho farà avui excepcionalment entrarà a les 12h. A partir de la setmana que ve recupera el seu horari habitual, les 11h.

L'espai de cuina de La Xarxa "Menú degustació" s'estrenarà dijous que ve a les 12h.

A les 12.30h escoltarem "L'aigua clara", l'espai d'actualitat de La Xarxa.

Tot plegat en l'edició nº932.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada